• понеділок

    7 жовтня, 2024

  • 15.4°
    Похмуро

    Миколаїв

  • 7 жовтня , 2024 жовтня

  • Миколаїв • 15.4° Похмуро

Директор миколаївського хлібозаводу відповіла депутату Панченку: «Розберіться, а потім коментуйте»

Олена Ракова

Директорка Миколаївського хлібозаводу №1 Олена Ракова відповіла на претензії депутата міськради Федора Панченка щодо роботи підприємства та закликала його вивчити питання глибше, перш ніж звинувачувати.

Як повідомлялося, Миколаївський хлібозавод №1 може зачинитися через те, що тендер на виготовлення хліба для містян за програмою ООН виграв «Київхліб». На миколаївському підприємстві відзначали, що завдяки програмі ООН World Food Programme, через яку миколаївці отримували безкоштовний хліб, заводу вдалося зберегти потужності та робочі місця, адже програма забезпечила роботою майже 300 працівників підприємства.

В свою чергу, депутат Миколаївської міської ради, голова бюджетної комісії Федір Панченко попросив мешканців міста не звинувачувати у ситуації керівництво міста та області, оскільки тендер проводила не влада, а ООН. Він також звинуватив керівництво Миколаївського хлібозаводу у брехні та навіть припустив, що воно допустило недбалість чи навмисні дії.

Директорка підприємства, ексочільниця Жовтневої РДА Олена Ракова закликала його вивчити проблему глибше або взагалі не коментувати.

— Перш ніж звинувачувати керівництво заводу в трошки брехні, вивчайте будь ласка питання глибше або не коментуйте зовсім. З повагою, директор хлібозаводу, — написала Олена Ракова.

Раніше повідомлялося, що у Миколаєві тимчасово припинили роздачу хліба. Зазначається, що це пов’язано з процедурою перепідписання угод між WFP (World Food Programme) від ООН та хлібозаводами по всій Україні.

Читайте також: