• четвер

    19 вересня, 2024

  • 16.1°
    Похмуро

    Миколаїв

  • 19 вересня , 2024 вересня

  • Миколаїв • 16.1° Похмуро

У Снігурівці поліцейські збільшують свою присутність та фіксують злочини росіян

Від сьогодні, 17 листопада, мешканці Снігурівки та усієї територіальної громади мають змогу звернутись до співробітників поліції безпосередньо за адресою – Снігурівка, вул. Жовтнева, 103, або за телефонами (050) 3270478, (066) 0777180.

Про це повідомляє ГУ НП в Миколаївській області.

Поліція реєструє всі заяви громадян щодо воєнних злочинів росвійськами, які на цих територіях були скоєні.

«Якщо ви постраждали від ворожих дій або знаєте про факти мародерства, викрадення людей, мінування територій, захоплення підприємств та примусове вивезення людей або інші злочини вчиненні військовими РФ, прохання повідомити до поліції», — йдеться в повідомленні.

У Снігурівці тривають стабілізаційні заходи, досі зберігається мінна небезпека, вибухотехніки розчищають населені пункти від вибухонебезпечних предметів, як мін, залишених окупантами, так і боєприпасів, що не розірвалися.

Також правоохоронці опитують місцевих жителів у звільнених населених пунктах та збирають докази військових злочинів.

Нагадаємо, від мешканців Снігурівської громади, які виїхали з окупації на автомобілях, що належать ТГ, державним установам та організаціям, вимагають повернути їх у триденний термін.

Раніше повідомлялося, що в деокупованому місті Снігурівка та інших звільнених населених пунктах Миколаївської області  15 листопада розпочали видавати пенсії.

Раніше, у зв'язку із проведенням фільтраційних заходів та розмінуванням соціальних та житлових об'єктів міста, в'їзд та виїзд в місто Снігурівка обмежили щонайменше ще на 10 днів.

Читайте також: