• п'ятниця

    20 вересня, 2024

  • 15.2°
    Ясне небо

    Миколаїв

  • 20 вересня , 2024 вересня

  • Миколаїв • 15.2° Ясне небо

«Це політик? Тоді Кім», — у телешоу «Хто зверху?» шоуменки розгадали особистість голови Миколаївської ОВА

У випуску програми «Хто зверху?» на телеканалі «Новий» під час одного з конкурсів учасники завдяки підказкам членів команди вгадували, хто вони. Одним з героїв став начальник Миколаївської ОВА Віталій Кім.

Випуск програми опублікований на YouTube-каналі «Хто зверху?».

Серед учасників жіночої команди, яка вгадувала Віталія Кіма грали: співведуча програми Леся Нікітюк, акторка Наталка Денисенко, співачка Валерія Кудрявець (SKYLERR).

Відгадала очільника Миколаївської ОВА четверта учасниця жіночої команди, радіоведуча та акторка жіночого кварталу Валерія Товстолєс.

Нагадаємо, голова Миколаївської ОВА Віталій Кім потрапив до топ-3 рейтингу довіри серед політиків, посадовців, громадських діячів і журналістів за результатами опитування Центру Разумкова.

У березні минулого року авторитетна британська газета The Times назвала голову Миколаївської обласної військової адміністрації Віталія Кіма можливим наступним президентом України. Тоді голову Миколаївської ОВА журналісти видання описали як «харизматичного губернатора» і додають, що він «надихнув населення Миколаєва взятися за зброю».

Скриншот публікації The Times, березень 2022 року

Нагадаємо, влітку опитування IRI показало, що Віталій Кім має найбільший рівень підтримки місцевого населення серед голів ОВА в Україні.

А восени минулого року Віталій Кім потрапив до списку блогерів, за якими українці стежать найчастіше.

Читайте також: