• понеділок

    16 вересня, 2024

  • 22°
    Похмуро

    Миколаїв

  • 16 вересня , 2024 вересня

  • Миколаїв • 22° Похмуро

Миколаївці скаржаться на ЖЕК «Ліски-М», у якому відмовилися лагодити каналізаційну трубу через борги мешканців

Миколаївці поскаржились на ЖЕК «Ліски-М», фахівці якого відмовились лагодити аварійну каналізаційну трубу через борги мешканців будинку.

Олександр Ульянов в Facebook-групі «Contact Center при Миколаївській міській раді» повідомив, що компанія тиждень ігнорує всі звернення мешканців щодо аварійної ситуації у будинку по вулиці Генерала Карпенко 35.

За його словами, 3 вересня у підвалі будинку прорвало стару каналізаційну трубу. Однак станом на 10 вересня у компанії «Ліски-М» не зареєстрували заяву та не відправили фахівця. Відмову там аргументували боргами людей.

— 3 вересня вночі прорвало стояк у підвалі, згнила труба у відпала. 4-го повідомили ЖЕКу про аварійну ситуацію та ЖЕК відмовився брати заяву. 8 вересня повідомили їм що каналізаційні відходи вже підіймається до теплового лічильника, заяву так само відмовилися реєструвати, обґрунтовуючи це тим, що не всі мешканці будинку сплачують послуги ЖКГ. 9 вересня,  щоб врятувати лічильник, мешканці будинку викликали «Єдиний центр сантехнічної допомоги» та викачали воду з підвалу. Проблема не вирішена, рівень каналізації знову підіймається,  тому що труба відпала і вода туди поступає, — пише він.

Мешканці будинку просять вирішити проблему, адже не всі мають борги і хочуть отримати якісні послуги ЖЕКу. 

Раніше повідомлялося, що ЖЕК «Ліски-М» вимагав від мешканців миколаївської багатоповерхівки за адресою Крилова, 8 сплатити за ремонт мережі, яка потребує заміни через «солону» воду.

Читайте також: