• п'ятниця

    20 вересня, 2024

  • 13.6°
    Ясне небо

    Миколаїв

  • 20 вересня , 2024 вересня

  • Миколаїв • 13.6° Ясне небо

Побиття поліцейської у Миколаєві: у суді обвинувачена розкаялась та просила пробачення

Центральний суд Миколаєва завершив розгляд справи про побиття співробітниці поліції. Обвинувачена розкаялась та попросила пробачення. На наступному засіданні мають оголосити вирок.

Як повідомили у суді, ввечері 11 березня цього року, один з екіпажів патрульної поліції Миколаєва виїхав на виклик щодо хуліганства. Біля багатоповерхівки по проспекту Центральний під час з’ясування обставин 21-річна дівчина вдарила співробітницю поліції ногою у груди.

Суд завершив з’ясування обставин справи та перейшов до судових дебатів. Прокурор зазначав, що провина дівчини доведена в повному обсязі та просив призначити їй покарання у виді чотирьох років позбавлення волі з іспитовим строком три роки. Потерпіла погодилась з думкою прокурора.

Захисник просив, з урахуванням віку, визнання обвинуваченою своєї провини та щирого каяття, призначити покарання у виді одного року обмеження волі з випробувальним строком один рік.

В свою чергу обвинувачена зазначила, що щиро кається та вибачається перед потерпілою.

Наразі суд видалився до нарадчої кімнати для постановлення вироку.

Нагадаємо, що За фактом автопригоди у Миколаївському районі за участю поліцейського призначено службове розслідування.

Також повідомлялося, що миколаївські прокурори повідомили про підозру 21-річному дільничному офіцеру одного з відділень поліції Вознесенського райуправління, який отримав хабар за розшук шахрая.

Читайте також: